Fotografia de cuplu.

Sesiunile foto de cuplu sunt o modalitate inedită și romantică de a surprinde dragostea și conexiunea dintre doi oameni. Aceste ședințe foto pot fi realizate într-o varietate de locații, cum ar fi un parc, o plajă, un oraș sau chiar în confortul propriei case. Fiecare loc are propriul său farmec și poate adăuga o notă unică sesiunii foto.

Ceea ce face sesiunile foto de cuplu atât de inedite este că permit cuplurilor să își arate iubirea într-un mod creativ și artistic. Fotograful poate să captureze momente spontane și să creeze imagini care să reflecte personalitatea și stilul cuplului. Aceste fotografii pot fi folosite pentru a marca momente speciale în relația lor, cum ar fi aniversarea unei zile importante sau chiar pentru a-și anunța logodna sau nunta pe rețelele de socializare.

Sesiunile foto de cuplu pot fi o oportunitate de a vă arăta iubirea și de a vă conecta într-un mod special, în timp ce vă bucurați de o experiență unică și inedită împreună. În plus, fotografiile pot fi o amintire frumoasă pe care o veți păstra pentru totdeauna și pe care o veți putea împărtăși cu prietenii și familia.

Indiferent dacă sunteți la începutul relației sau sunteți deja căsătoriți de ani de zile, o sesiune foto de cuplu poate fi o experiență memorabilă și o modalitate minunată de a celebra dragostea voastră.

Fotografia de nunta la superlativ.

Sunt atât de mândru să fiu fotograf de nuntă și să am ocazia să surprind momentele speciale ale cuplurilor în ziua cea mare. Este o onoare să fiu martorul unui astfel de moment important și să capturez amintirile pe care le vor împărtăși cu prietenii și familia pentru mulți ani de acum încolo.

Fiecare nuntă este unică, cu propriile sale momente de emoție, bucurie și încântare. Ca fotograf, îmi place să surprind aceste momente într-un mod autentic și să creez imagini care să reflecte personalitatea și stilul fiecărui cuplu.

Este o responsabilitate mare să fiu fotograf de nuntă, dar este și o pasiune. Sunt recunoscător că pot să fac ceea ce iubesc și să creez amintiri frumoase pentru cuplurile care își unesc destinele în fața lui Dumnezeu și a oamenilor dragi lor.

Sper că pozele pe care le voi realiza pentru nunta dumneavoastră vor fi mereu o sursă de bucurie și că veți păstra amintirea acestei zile unice pentru totdeauna.

Junii Brașovului 2022

Mi-a facut mare plăcere sa admir măiastra parada a Junilor Brașoveni anul acesta. Este un spectacol pe care nimeni nu ar trebui sa îl rateze. În continuare puteți sa citiți un mic text despre eveniment și voi lăsa fotografiile sa vorbească.

“Junii Brașoveni, Junii Brașovului sau Junii din Șcheii Brașovului și Brașovul vechi este un grup de călărași din Șcheii Brașovului, astăzi cu funcție ceremonială, care, an de an, defilează pe străzile Brașovului. Sărbătoarea lor, dupa unele surse, ar reprezenta un complex de obiceiuri care combină practici pre-creștine cu manifestări creștine pentru a reda vechiul mit al morții și renașterii rituale a timpului calendaristic.

Junii sunt grupați astăzi în șapte grupuri sau cete de călăreți, organizați din punct de vedere juridic în societăți, a căror misiune este păstrarea și promovarea tradițiilor din Șcheii Brașovului și Brașovul vechi, prin urmare se poate susține ca junii îndeplinesc totodată o funcție ceremonială, reluând și practicând ritualuri vechi în fiecare an.

Cel mai cunoscut eveniment tradițional al Junilor este „Ziua de călări” sau „Coborârea în Cetate” cum mai este cunoscută defilarea călare a cetelor de juni prin Șchei, dar și pe străzile cetății Brașovului. Sărbătoarea lor din Duminica Tomii este singulară în spațiul romanității.

În fiecare an, în Șcheii Brașovului, în prima duminică de după Paștile Răsăritene, adică în Duminica Tomii, atât brașovenii, cât și turiștii asistă la „Ziua de călări” ca la un eveniment tradițional unic, o manifestare fastuoasă cu elemente de mit, ritualuri pre-creștine, dar și ceremonial creștin, toate fiind specifice gândirii mitico-religioase a românilor.”

Wikipedia 2022

© dePoveste.eu

2022